ویزای اتریش برای دیدار از بستگان,ویزا اتریش,اخذ ویزا اتریش برای دیدار از بستگان,مراحل اخذ ویزا اتریش,سفر به اتریش

ویزای اتریش برای دیدار از بستگان

ویزای اتریش برای دیدار از بستگان

ویزای اتریش برای دیدار از بستگان

اگر مطالب مربوط به ویزای اتریش را در مجله های گردشگری سایت های مختلف دنبال کرده باشید شاید اطلاعات مختلفی که در یافت کرده اید برایتان کمی گیج کننده به نظر برسد که چرا این قدر نحوه دریافت ویزا و مدارک و مراحل آن دارای عناوین مختلفی است و تفاوت هایی در این زمینه وجود دارد در پاسخ می گوییم چون شرایط و مقصود متفاوت است مثلا این که شما در یک دیدار رسمی می خواهید به تاریش سفر کنید با این که برای ادامه تحصییل می خواهید بروید با این که به قصد سفر و گردش بروید و یا این که خدای نکرده به قصد معالجه خودتان و یا سایر عزیزانتان می روید با هم تفاوت نمی کند؟ البته که می کند در این متن می خواهیم درباره شرایط ویزای اتریش برای دیدار از بستگان به شما توضیحاتی ارائه کنیم

فرم درخواست به صورت کامل و خوانا به آلمانی توسط متقاضی تکمیل شده باشد .

2 قطعه عکس رنگی  که قدیمی تر از 6 ماه نباشد به ابعاد 3.5 در 4.5 سانتی متر .

گذرنامه می بایست حداقل 3 ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای 2 صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از 10 سال نگذشته باشد .

فتوکپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگِن گذشته .

مدارک نشان دهنده اشتغال به کار شما

بیمه نامه مسافرتی

دعوت نامه ای از سوی بستگان شما صادر شده باشد و نشان دهنده نسبت شما با هم باشد

مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی

مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند : ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد

هزینه رسیدگی به درخواست ویزا

یزدان گشت سفیران,مرکز تخصصی وقت سفارت و پیکاپ ویزا جهت کسب اطلاعات بیش تر با دفتر یزدان گشت تماس حاصل فرمایید.

ویزا اتریش

مراحل اخذ ویزا اتریش

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *