وقت سفارت شینگن

وقت سفارت شینگن

وقت سفارت شینگن

مراحل اخذ ویزا شینگن – اخذ وقت سفارت شینگن

1- اخذ ویزا شینگن – ورود به حوزه شینگن

  • مدت صدور ویزای شینگن
    • بطور معمول زمان بررسی مدارک متقاضی جهت صدور ویزا شینگن دو تا سه هفته است که البته ممکن است این زمان کمتر هم باشد و یا ممکن است جهت تکمیل مدارک و صدور قطعی ویزا شینگن نیاز به زمان بیشتری جهت بررسی مدارک باشد ولی عموماً تا 14 روز کاری بعد از تحویل مدارک به کنسولگری، مشخص خواهد شد که شما واجد دریافت ویزا شینگن هستید یا خیر.
  • هزینه صدور ویزای شینگن
    • قیمت صدور ویزای شینگن 60 یورو است که در زمان درخواست به صورت نقدی در روز مصاحبه پرداخت می‎شود. (به همین دلیل برای روز مصاحبه 60 یورو جهت پرداخت به سفارت همراه خود ببرید)
    • کودکان زیر 6 سال هزینه کنسولی ندارند و هزینه برای کودکان بین 6 تا 12 سال 35 یورو است.
  • مدت اعتبار ویزای شینگن
    • مدت اعتبار ویزای شینگن تا 90 روز در یک مدت شش ماهه است.
    • برای هر ویزا شینگن دو تاریخ مشخص میشود؛ یکی تاریخ اعتبار ویزا و یکی تعداد روزهای مجاز ویزا که حداکثر 90 روز است. برای ورود به حوزه شینگن لازم است هر دو تاریخ معتبر باشند.
    • یک کد برای مشخص کردن تعداد دفعات مجاز ورود به حوزه شینگن است که می‎تواند از یکبار ورود تا تعداد ورود نامحدود باشد.
    • مدت تاریخ اعتبار ویزا برای کسانی که اولین بار ویزا شینگن درخواست میدهند، معمولا 15 روز است و با درخواست برای اقامت بیش از 15 روز موافقت نخواهد شد مگر اینکه دلیل موجهی برای اقامت طولانی‎تر ارائه دهند.

2- مدارک موردنیاز اخذ ویزا شینگن

  • اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار( امضاء شده ) و پاسپورت قدیم.
  • ۲قطعه عکس (رنگی- زمینه سفید-۷۰% چهره – ۳٫۵ × ۴٫۵ )
  • اصل شناسنامه با ترجمه .
  • مدارک مالی و بانکی :
    • ریز پرینت بانکی ۶ یا ۳ماه آخر (به زبان انگلیسی) – حداقل موجودی ۴۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان (به ازای هر نفر – با مهر بانک – حساب کوتاه مدت یا جاری).
    • در صورت داشتن سپرده های بانکی : اصل سند سپرده بلند مدت
    • درست بودن نام صحیح مسافر و تأییدیه بانک
  • مدارک ملکی :
    • ترجمه رسمی و اصل سند ملکی با مهر داد گستری.
  • مدارک شغلی:
    • پزشکان : پروانه مطب – کارت نظام پزشکی بهمراه ترجمه – دانشنامه تحصیلی بهمراه ترجمه
    • مهندسان : پروانه مهندسی – کارت نظام مهندسی بهمراه ترجمه.
    • وکلا : پروانه وکالت – کارت وکالت بهمراه ترجمه.
    • مشاغل آزاد : پروانه کسب بهمراه ترجمه – کارت بازرگانی بهمراه ترجمه (در صورت وجود).
    • صاحبان شرکتها : روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغیرات شرکت بهمراه ترجمه با مهر دادگستری – گواهی شغلی (با ذکر سمت، سابقه کاری، حقوق و مزایا) بههمراه – کارت بازرگانی بهمراه ترجمه (در صورت وجود)
    • کارمند بخش خصوصی : روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغیرات شرکت به اضافه ترجمه با مهر دادگستری – گواهی شغلی (با ذکر سمت، سابقه کاری، حقوق و مزایا) بهمراه ترجمه – لیست بیمه ۶ ماهه بهمراه ترجمه.
    • ساختمان سازها : اصل گواهینامه ساختمان – اصل قرارداد همکاری – اصل پایان کار ساختمان – کارت انبوه سازی.
    • مشاغل دولتی : حکم کارگزینی – فیش حقوقی ۳ماهه بهمراه ترجمه.
    • بازنشسته ها : حکم بازنشستگی – آخرین فیش حقوقی بهمراه ترجمه.
    • دانش آموزان و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی بهمراه ترجمه.
  • توجه : اخذ ویزای شینگن برای خانم خانه دار : مدارک فوق از همسر ایشان کسب میشود – سند ازدواج.
  • توجه : در صورت سفر کودک، موافقتنامه محضری از سرپرست کودک لازم است
3- تکمیل اپلیکیشن فرم ویزا شینگن

شما ( متقاضی اخذ ویزا ) باید اپلیکیشن فرم ویزا شینگن را پرینت گرفته و اطلاعات اپلیکیشن فرم ویزا شینگن را به دقت تکمیل نمایید و در روز مصاحبه به همراه دیگر مدارک به سفارت ارائه دهید.

این فرم در بخش دانلود های سایت یزدان گشت سفیران موجود می باشد.

دانلود اپلیکیشن فرم ویزا شینگن

4- ترجمه مدارک
کلیه مدارک متقاضیان ویزای شینگن باید به زبان انگلیسی ترجمه شود. (در این مورد نیز می توانید از تیم ترجمه یزدان گشت سفیران کمک بگیرید.)

جهت ثبت درخواست ترجمه مدارک با شماره تلفن زیر تماس بگیرید :

88537418 – 021

آژانس مسافرتی یزدان گشت سفیران – مرکز تخصصی خدمات وقت سفارت و پیکاپ ویزا ( دارنده مجوز از اداره گذرنامه ) – تورهای ویژه وقت سفارت – تورهای مسافرتی تفریحی – تورهای تخصصی نمایشگاهی ( دارنده مجوز از سازمان گردشگری )تهران، خیابان مطهری، خیابان علی اکبری، پلاک 19، واحد 3

5- اخذ وقت سفارت شینگن
مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت شینگن

کپی صفحه اول گذرنامه یا پاسپورت – شماره تماس متقاضی – تاریخ دعوتنامه یا هتل (درصورت موجود)

6- حضور در کنسولگری در روز مقرر جهت انجام مصاحبه

مدارک لازم برای ارائه در روز مصاحبه

در روز مصاحبه به همراه داشتن مدارک زیر الزامی میباشد. توجه کنید که این مرحله بسیار مهم میباشد لذا در فراهم آوردن مدارک به دقت عمل کنید در غیر این صورت احتمال رد تقاضای درخواست ویزا شینگن شما بالا خواهد بود.

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای شینگن
  • شناسنامه (همراه با ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات(
  • دعوتنامه تکمیل شده
  • فرم درخواست ویزا از سوی دعوت کننده و کپی از کارت اقامت وی
  • گذرنامه (6 ماه اعتبار از تاریخ درخواست ویزا و کپی از 5 صفحه اول و صفحات داری مهر ویزا(
  • دو قطعه عکس رنگی 3 × 4 (روشن – واضح – کاملا جدید و مشابه با ظاهر فعلی متقاضی(

    • توجه: در صورتی که عکس همراهان در پاسپورت شما باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.
  • اسناد مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی
    • کارمندان بخش دولتی ترجمه‌ آخرین حکم کارگزینی .
    • کارمندان بخش خصوصی‌ گواهی اشتغال به کار .
    • صاحبان شرکت‌های خصوصی آخرین روزنامه رسمی شرکت (که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) همراه با رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی – دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
    • مشاغل آزاد جواز کسب معتبر صادره از شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی و یا کارت بازرگانی به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.
    • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و دانشجویان : کارت عضویت هیئت علمی یا کارت بین‌المللی دانشجویی.
    • نکته: ارائه ترجمه و اصل فیش حقوقی و یا جوازکسب همسر برای خانم های متاهل الزامی است.
  • آدرس دقیق محل کار و منزل
  • پرینت 3 ماهه آخر حساب جاری بانکی با گردش مالی مناسب.
  • ترجمه آخرین مدرک تحصیلی، و دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
  • سند مالکیت به نام فرد متقاضی یا همسر به همراه ترجمه.
  •  60یورو پول نقد (جهت صدور ویزا شینگن)
  • بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی به همراه اصل و کپی
  • کل مبلغ ویزا.
  • رزور هتل در مقاصد مورد نظر (در صورت دارا بودن) به همراه اصل و کپی
  • بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما به همراه اصل و کپی
  • توجه: تمام ترجمه ها باید به زبان انگلیسی باشد و داشتن مهر رسمی دادگستری الزامی نیست
  • توجه : در صورتی مراحل اخذ ویزا شینگن به مجری دیگری غیر از شخص متقاضی سپرده شود :
    • ضمانت‌نامه بانکی و یا چک رمزدار به مبلغ هشتاد میلیون ریال برای هر فرد

آدرس کنسولگری ها

  • آدرس سفارت ایتالیا در تهران :
    • جردن – خیابان فرزان شرقی – پلاک 15
  • آدرس سفارت اسپانیا در تهران:
    • تهران، دروس، بلوار شهرزاد، خيابان کماسايي، کوچه اول شرقي، پلاک 10
خدمات وقت سفارت شینگن آژانس یزدان گشت سفیران برای متقاضیان ویزا شینگن
آژانس مسافرتی یزدان گشت سفیران متخصص در زمینه وقت سفارت شینگن جهت یاری متقاضیان ویزا شینگن در امر اخذ ویزا شینگن و وقت سفارت شینگن، در کلیه مراحل ذکر شده در کنار شما خواهد بود.

  • مشاوره کامل در زمینه وقت سفارت و ویزا.
  • مشاوره کامل جهت تکمیل مدارک مورد نیاز ویزا شینگن و دیگر مدارکی که باید جهت اخذ و صدور ویزا شینگن به سفارت مربوطه تحویل داده شود.
  • ترجمه مدارک جهت ارائه به سفارت مربوطه در روز مصاحبه.
  • تکمیل اپلیکیشن فرم ویزا شینگن
  • رزرو هتل در مقاصد مورد نظر
  • بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • اخذ وقت سفارت شینگن
  • و…

جهت کسب اطلاعات کامل با شماره تلفن زیر تماس بگیرید :

021-88537418

دیگر خدمات آژانس برای متقاضیان ویزا شینگن

جهت مشاهده اطلاعات کامل و شرایط تور ایتالیا بر روی لینک زیر کلیک کنید :

تور ایتالیا

برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به اطلاعات گردشگری بر روی لینک زیر کلیک کنید :

اطلاعات گردشگری

سربرگ یزدان گشت سفیران

وقت سفارت شینگن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *