ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا

  • انواع ویزای موقت استرالیا  (Visitor Visa):
    • ویزای توریستی
    • ویزای توریستی خانوادگی
    • ویزای توریستی کاری
  • مدارک جهت اخذ ویزای استرالیا
    • تکمیل فرم ویزای استرالیا بطور کامل
    •  پاسپورت با حداقل یکسال اعتبار و پاسپورت قدیم
    • دو قطعه عکس 5 /4 * 5 / 3
    •  شناسنامه
    •  مدارک شغلی
    • کارمند بخش دولتی
      • حکم کار گزینی
      • کارت پرسنلی
      • 6 عدد فیش حقوقی
    • بخش خصوصی
      • گواهی شغلی
      • روزنامه رسمی
      • آگهی تاسیس
      • آخرین روزنامه رسمی
      • قبض پرداخت مالیات
      • لیست بیمه پرسنل و در صورت داشتن قرارداد شرکت با شرکت های دیگر
    • مشاغل آزاد
    • جواز کسب
    • قبض پرداخت مالیات
    • اجاره نامه یا سند مالکیت محل فعالیت
    • لیست پرسنل
    • کاتالوگ
    • تائیدیه جواز از اتحادیه
  •  سند مالکیت منزل
  •  سند ازدواج
  •  سابقه بیمه و دفترچه بیمه
  •  پرینت بانکی  6 ماه گذشته و تمکن مالی
  •  در صورت داشتن سهام و در صورت دارا بودن سپرده بانکی
  •  کارت پایان خدمت
  •  سند ماشین

 

  • اخذ ویزای استرالیا و کانادا را میتوانیم جز ویزاهای سخت معرفی کنیم مفتخریم با سالها تجربه در امر وقت سفارت. پیکاپ ویزا تخصص مورد نظر در این امر را کسب نموده ایم .
  • جهت دریافت توضیحات تکمیلی و اخذ ویزای استرالیا با دفتر یزدان گشت سفیران در تماس باشید .شما را در این امر یاری مینماییم  و پرونده شمارا به بهترین نحو ثبت خواهیم کرد.

»»» توجه نمایید :

  • این ویزاتنها ویزا توریستی است و شامل پروسه اقامت دائم در خاک استرالیا نمیباشد. اما به راحتی  قابل تبدیل به اقامتی میباشد .
  • زمان رسیدگی به پرونده ویزای توریستی متغیر است اصولا در صورت کامل بودن مدارک ۳ تا ۵ هفته نتیجه درخواست متقاضی که واجد شرایط است یا خیر مشخص خواهد شد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *