هتل نزدیک سفارت در انکارا,هتل جنب سفارت امریکا,نزدیکترین هتل به سفارت,هتل نزدیک دفاتر وک, نزدیکترین هتل به سفارت,هتل های نزدیک سفارت
هتل نزدیک سفارت در انکارا,هتل جنب سفارت امریکا,نزدیکترین هتل به سفارت,هتل نزدیک دفاتر وک, نزدیکترین هتل به سفارت,هتل های نزدیک سفارت

ویزا J-1

ویزا J-1

ویزا J-1

این نوع ویزا یکی دیگر از انواع متفاوت ویزای امریکا محسوب می شود که ویزای کار آمریکا در حقیقت ویزای تبادل فرهنگی یا تبادل نیروی کار در خصوص اشتغال، تحقیق یا آموزش و یا تدریس هست
کسانی که واجد شرایط اخذ این نوع ویزا می شوند  باید بدانند در این نوع ویزا افراد متعهد هستند که دوره مربوطه ای که از طرف کارفرما به آن ها اجبار می شود را بگذرانند در خصوص این نوع ویزا باید بدانید کارفرما الزاما یک شخص نیست بلکه می تواند دانشگاه و یا یک شرکت باشد
نکته دیگری که باید در خصوص این نوع ویزا بدانید این است که این نوع ویزا قابل تمدید به انواع دیگر ویزا نیست ولی می توان مدت زمان ان را تمدید کرد و به حدود هفت سال رساند.
 شخص دارنده این نوع ویزا می بایستی پس از اتمام مدت زمان ویزای خود، خاک امریکا به مدت دو سال ترک کند و اگر می خواهد دوباره برگردد و تغییر ویزا بدهد باید این مراحل را خارج از خاک امریکا انجام دهد.
در مواردی بسیار خاص در صورتی که فرد دارنده این نوع ویزا درخواست تبدیل ویزا در خاک امریکا را داشته باشد، با داشتن دلیل موجه و کمک گرفتن از یک وکیل مورد تایید اداره مهاجرت می تواند ویزای خود را تغییر بدهد و یا این که آن را تبدیل به اقامت دائم بکند.
باید توجه داشته باشید ویزای J-1 در صورتی که شامل بند ۲۱۲e باشد قابل تمدید یا تبدیل به ویزاهای بلند مدت دیگر از جمله ویزای کار نیست.
اگر شما این نوع ویزا را داشته باشید عموما بعد از یک سال می توانید در صورتی که سازمان های DHS/ ICE تشخیص  دهند گرفتاری مالی دارید می توانید در خارج از محیط دانشگاه و در مکان هایی که آن ها به شما مجوز می دهند کار کنید.
یزدان گشت سفیران مرکز تخصصی وقت سفارت .پیکاپ ویزا جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفتر یزدان گشت تماس حاصل فرمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *