ویزای توریستی اتریش,اخذ ویزا توریستی اتریش,مراحل اخذ ویزا توریستی اتریش,سفر به اتریش,مدارک لازم برای اخذ ویزا اتریش
ویزای توریستی اتریش,اخذ ویزا توریستی اتریش,مراحل اخذ ویزا توریستی اتریش,سفر به اتریش,مدارک لازم برای اخذ ویزا اتریش

ویزای توریستی اتریش

ویزای توریستی اتریش

ویزای توریستی اتریش

ویزای توریستی اتریش یکی از انوع ویزا هایی است که برای سفر به اتریش ارائه می شود اگر مقصد شما گردشگری و بازدید از جاذبه های اتریش است این نوع ویزا مناسب شما می باشد

برای اخذ ویزای توریستی کشور اتریش، با فراهم آوردن مدارک متعددی باید ثابت کنید که قصد بازگشت به کشور خود را دارید.. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر ، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت. شانس اخذ ویزای توریستی کشور اتریش برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی کشور اتریش اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور اتریش اقدام می نمایند.

در بیشتر نقاط دنیا بصورت ویزاهای توریستی به صورت تک وروده (Single entry) و یا ویزاهای چند وروده (Multiple) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. در سال های اخیر کشور اتریش، همانند دیگر کشورهای حوزه شینگن ویزاهای توریستی خود را بصورت ویزاهای چند وروده به متقاضیان ورود به خاک کشور اتریش از طریق ویزای شینگن توریستی ارائه می دهد.

مدارک مختلفی برای ویزای توریستی اتریش نیاز دارید تعدادی از این مدارک عبارت است از قطعه عکس های رنگی گواهی اشتغال به کار تاییدیه های بانکی و…

در روز های یکشنبه تا پنج شنبه شما می توانید با تماس گرفتن به سفارت اتریش در تهران وقت مناسب خود را دریافت نمایید تا بتوانید مراحل بعد را انجام دهید

برای دریافت ویزای توریستی شما هم باید گردش حساب سه ماهه آخر خود را ارائه هید و هم این که موجودی حساب سه ماهه اخیر را ضمیمه پرونده کنید.

یزدان گشت سفیران,مرکز تخصصی وقت سفارت و پیکاپ ویزا جهت کسب اطلاعات بیش تر با دفتر یزدان گشت تماس حاصل فرمایید.

اخذ ویزا اتریش 

اخذ ویزا شینگن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *