مدارک مورد نیاز ویزا شینگن

مدارک مورد نیاز ویزا شینگن

مدارک مورد نیاز ویزا شینگن

  • اصل شناسنامه
  •  پاسپورت و کپی از صفحات مهم
  • کارت ملی
  • پاسپورت قدیمی و کپی از صفحات مهم
  • اصل سند ملکی به نام مسافر یا همسر مسافر
  •  3 قطعه عکس 4*3رنگی جدید زمینه كاملا سفید تمام رخ

نکته :  در صورتی که سند به نام همسر مسافر باشد کپی  از تمام صفحات شناسنامه همسر فرد مورد نظر الزامی است.

اصل مدرک شغلی

– مشاغل خصوصی: (جواز کسب -پروانه بهره برداری -گواهینامه فعالیت صنعتی – جواز مطب -کارت بازرگانی – آگهی تاسیس و تغییرات)

–  مشاغل دولتی : (معرفی نامه از محل کار با ذکر سمت شغلی به همراه اصل لیست بیمه و 3 عدد از آخرین فیشهایحقوقی- حكم كارگزيني –كارت يا حكم بازنشستگي- براي دانش آموزان و دانشجويان گواهي اشتغال به تحصيل )

  •      پرینت 3 ماهه  حساب بانکی (حساب جاری) با مانده حداقل 40ميليون تومان به زبان انگلیسی
  •      گواهی مانده حساب بانکی آن با تاییدیه امور بین الملل

                                         

  نکات مهم ویزای شینگن

ویزای شینگن لزوما به معنی تضمین ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از یونان گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند.اخذ ویزا شنگن به معنی تضمین ورود به شنگن میباشد. در واقع ویزا به معنی تضمین رسیدن به مرز شینگن میباشد و پس از آن تصمیم با  مقامات مرزی شنگن میباشد که به شما اجازه ورود یا به هر دلیلی از ورود شما جلوگیری کنند،

 

داشتن مدارک کافی هنگام ورود به مرزهای شنگن تضمینی برای هر فرد می باشد تا مورد ناخوشایندی مثل مصاحبه یا بازداشت و بررسی سوابق وی قرار نگیرد.

                     

              جهت اخذ وقت سفارت و مشاوره با ما تماس بگیرید. 88537418   

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *