مدارک مورد نیاز سفارت کانادا

مدارک مورد نیاز سفارت کانادا

مدارک مورد نیاز سفارت کانادا

مدارک مورد نیاز سفارت کانادا

 

مدارک مورد نیاز پیکاپ ویزای کانادا

مدارک لازم برای پیکاپ ویزا های غیر مهاجرتی:
پاسپورت به همراه امضای داخل آن، پرینت ایمیل سفارت
فرم وکالت به ضمیمه ی امضائی که مطابق امضای پاسپورت باشد
و رسید واریز وجه سفارت .

مدارک لازم برای پیکاپ ویزای مهاجرتی:
پاسپورت ها با امضا، پرینت ایمیل سفارت
دو قطعه عکس 3.5* 4.5  با پشت زمینه سفید
وارد نمودن قد و رنگ چشم تمام افراد متقاضی در صفحه ی آخر ایمیل
و امضای متقاضی اصلی در صفحه ی آخر پرینت ایمیل.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی

کپی تمام صفحات پاسپورت
ترجمه شناسنامه
نامه ی تمکن مالی یا گردش حساب شش ماهه
تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (application form)
تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (family information)
دو قطعه عکس 6*4
ارائه ی ترجمه سند ملکی
ارائه ی ترجمه سند شغلی
رزرو هتل و بلیط (اختیاری)
دعوتنامه (اختیاری)
ترجمه سند ازدواج (اختیاری)

روزهای کاری جهت پیکاپ

دوشنبه تا پنچشنبه هر هفته به غیر از ایام تعطیل

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله (Supervisa)

ویزای 5 ساله در اصل 10 ساله بوده اما از آنجا که اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از 5 سال نیست، مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی 5 ساله لحاظ می شود. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که یکی از بستگان درجه ی یک آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده PR یا مقیم کانادا) باشد. معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند. برای دریافت ویزای پنج ساله علاوه بر مدارک فوق الذکر لازم است که مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا ارائه شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *